Verder winkelen

Voor wie

Ademhalingstraining is er voor iedereen die wel eens buiten adem raakt. Het moment waarop dat gebeurt is voor iedereen verschillend. Een topsporter zal minder snel buiten adem raken dan iemand met COPD. Daarom heeft Airofit, met de Airofit PRO 2.0, een op maat gemaakte training ontwikkelt. Dankzij de bluetooth verbinding worden jouw resultaten in de app verwerkt. Voordat je start voer je eerst een longcapaciteit meting uit. Gebasseerd op de resultaten word er een op maat gemaakte training gemaakt. Jouw reis naar een betere ademhaling start hier.

rbAlgemeen
303031Longaandoening
25871Sporter
adem-halen2Longexpert

Algemeen

Ademhalingsproblemen ervaar je onder andere bij stress. Dit heeft invloed op jouw nachtrust. Het zorgt er namelijk voor dat je minder goed slaapt. Je ervaart een stressgevoel wanneer je met mentale of emotionele druk om moet gaan. Deze druk veranderd in een gevoel van spanning. Het is bewezen dat ademtraining je helpt dit gevoel los te laten.

meer over algemeen
rb3
303035

Longaandoening

Voor zowel COPD als Astma geld dat het belangrijk is om in conditie te blijven. Sporten is hier een onderdeel van. Maar wat als jouw longen sporten niet aan kunnen. Dan is het goed om ademhalingstraining te volgen. Hierdoor lukt het jou om meer zuurstof tot je te kunnen nemen en kun je na verloop van tijd een blokje om wandelen. Daarnaast hoeft sporten niet altijd conditioneel te zijn. Zo zijn er diverse tools om in huis te trainen.

meer over longaandoening

Start mijn reis nu

De eerste stap naar succes

Sporter

Ademhaling is een belangrijke factor als het gaat om sportprestatie. Alle atleten hebben baat bij het trainen van de ademhalingsspieren ongeacht het prestatieniveau. Buiten adem raken bij het sporten zonder optimaal een prestatie kunnen leveren is niet wat je wilt als sporter. Je wilt dit zoveel mogelijk proberen te voorkomen.

meer over sporter
25874
adem-halen5

Long expert

Binnen de diverse expertises komen problemen met de ademhaling naar voren. Of je nu een long aandoening hebt, meer uit je sportprestaties wilt halen of jouw algemeen welzijn wilt verbeteren. Met onze ademspierkracht cursus bieden wij een pakket aan gevuld met oefenmaterialen samen met een online cursus direct gericht op de eindgebruiker. 

word longexpert

Ik train mee

Verbeter mijn ademspierkracht
out-of-air
Buiten adem

Door je middenrif te trainen krijgen je longen meer ruimte waardoor je meer zuurstof tot je kan nemen. Het moment van buiten adem raken wordt uitgesteld

stress
Stress, slecht slapen, spanning

Ademtraining helpt je dit gevoel los te laten. Met Airofit start je met mediteren zonder het zelf door te hebben

medal
Verbreek je PR

Met ademhalingstraining zorg je er voor dat de zuurstoftoevoer toe neemt waardoor je in staat bent betere prestaties te leveren