Longaandoening

Houd je longen in vorm, zelfs als sporten moeilijk is!

Buiten adem door een longaandoening?

 

Ben jij snel buiten adem door een aandoening aan je longen? En vind je het tijd om je ademhaling een boost te geven en je longcapaciteit te vergroten? Met de Airofit ben je niet alleen. Speciaal ontworpen voor astma, COPD, en Long COVID, helpt dit slimme maatje je niet alleen je ademhaling te verbeteren maar ook actief je longen te trainen. Ontdek de kracht van eenvoudige en effectieve ademhalingsoefeningen die het verschil maken in jouw dagelijkse leven en je helpen voluit te ademen.

Buiten Adem door COPD? Ontdek de Kracht van Airofit!

Buiten Adem door COPD? Verken de Mogelijkheden met Airofit!
Verbeter de conditie van je longen, zelfs wanneer sporten een uitdaging lijkt! Met Airofit's gerichte training voor ademspierkracht, kun je effectief je ademhaling managen, je middenrif versterken, je longcapaciteit uitbreiden, en dieper ademen. Start met een eenvoudige test om je longfunctie te meten, stem de oefeningen af op jouw niveau, en voer ze uit in slechts 5-10 minuten per dag, comfortabel vanuit je eigen stoel! Speciaal voor mensen met COPD en Astma, biedt Airofit een persoonlijke aanpak voor een verbeterde longgezondheid. Duik in onze ademspierkracht training en begin vandaag nog aan je pad naar een betere ademhaling!

Asthma en Sporten

Laat astma je sportieve ambities niet in de weg staan. Met Airofit is progressie binnen handbereik! Door het versterken van je ademspieren met Airofit, kun je afscheid nemen van je ademhalingsproblemen. Leer hoe deze innovatieve ademhalingstrainer je kan helpen jouw sportieve prestaties te verbeteren, terwijl je actief werkt aan het trainen van je longen, zonder dat astma je belemmert.


Ademhalen longen

Herstel na COVID

Voel je nog steeds de gevolgen van COVID? Airofit biedt ondersteuning! Met slechts 5-10 minuten ademhalingstraining per dag verminder je klachten en werk je aan je herstel. De Airofit-app geeft je realtime inzicht en begeleiding op maat. Neem de controle over je ademhaling en herstel op jouw manier.  

Om een ademhalingstraining uit te voeren maak je gebruik van een hulpmiddel. Dit hulpmiddel is de Airofit PRO 2.0. Deze is middels bluetooth verbonden met de Airofit app. De Airofit app zorgt er voor dat de training wordt aangepast op jouw longcapaciteit. Dat betekent dat je vanuit dit punt kunt gaan trainen om het dagelijks leven dragelijker te maken. Een verbeterde ademhaling zorgt er namelijk voor dat je steeds een stukje langer of sneller kan gaan wandelen. Maar dit geldt ook voor andere bezigheden zoals traplopen of fietsen. Door met Airofit te trainen train je jouw longen en wordt het leven dragelijker.

Ademhalingsoefeningen