Retourneren en bedenktijd

Het kan zijn dat je niet tevreden bent met je aankoopt. Als koper heb je het recht om –zonder opgave van redenen- de koop binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het geleverde product te ontbinden. Voor de longtrainingbox geldt dat deze alleen ongeopend geretouneerd mag worden ivm het vrij geven van de toegangscode voor de cursus.

Gezien het persoonlijke gebruik van Airofit producten kunnen wij deze, om hygiënische  redenen, alleen terugnemen indien de verpakking intact en verzegeld is gebleven. Gebruikte artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 

Voor het retourneren van gekochte artikelen kunt u gebruikmaken van het retourformulier, deze kun je opvragen via info@longtraining,nl onder vermelding van bestelnummer. In geval van een herroeping dien je de artikelen binnen 14 dagen na aankoop deze melding te retourneren. Het aankoopbedrag van geretourneerde artikelen, inclusief oorspronkelijke verzendkosten, worden uiterlijk binnen 14 dagen terug gestort mits de artikelen door ons ontvangen zijn of dat een verzendbewijs is overlegd. Kosten van het retour zenden zijn voor rekening eigen rekening.