Bestellen en leveren

Standaard hebben wij van al onze producten een voorraad in ons magazijn liggen. Op deze manier kunnen we binnen 2 werkdagen leveren. Indien we de producten niet op voorraad hebben, duurt het maximaal 5 werkdagen voordat je jouw producten in huis hebt. Al onze producten zullen we, daar waar mogelijk, versturen met DHL. Na verzending ontvang je een mailtje van DHL met daarin een Track & Trace link.

Bestellen

Op onze website kun je direct een bestelling doen en deze direct afrekenen.
Via de productpagina's proberen wij de informatie zo duidelijk mogelijk te communiceren.

Wanneer je meer advies wilt, of het nog niet helemaal zeker weet, dan kun je op de volgende manieren contact met ons opnemen.

Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag van 7.30 – 17.30 uur telefonisch bereikbaar op 024-2030213.
Wij kunnen je of door de bestelling heen helpen of deze voor jou noteren.

Ook kun je altijd een mail sturen naar info@longtraining.nl, het contactformulier invullen en/of een appje sturen naar 024-2030213.

Leveren

De standaard producten zullen we, daar waar mogelijk, versturen met DHL. Na verzending ontvang je een mailtje van DHL met daarin een Track & Trace link.
De pakketten versturen wij van maandag t/m vrijdag. Bij bestellingen onder de €100,00 berekenen wij € 6,95 aan verzendkosten. 

Heb je spoed? Laat het ons dan weten, dan kijken wij wat we voor jou kunnen doen.

strength
Optimale prestatie leveren

Zorg er voor dat je lichaam meer zuurstof tot zich neemt, dit bereik je door een ademhalingstraining te volgen.

lung
Versterk je longspieren

Net als andere spiertraining voegt Airofit weerstand toe aan je ademhalingspieren om de efficiëntie en het uithoudingsvermogen te verbeteren

breathe
Verbeter je ademhaling

Net als andere spiergroepen reageren je ademhalingsspieren op de training door sneller, sterker en efficiënter te worden

ideal1